Пенсионното дружество на Алианц България бе отличено с приза Пенсионноосигурително дружество

...
Пенсионното дружество на Алианц България бе отличено с приза Пенсионноосигурително дружество
Коментари Харесай

Престижно отличие за пенсионното дружество на Алианц България

Пенсионното дружество на Алианц България бе отличено с наградата „ Пенсионноосигурително сдружение на годината “ в категория „ Допълнително непринудено пенсионно обезпечаване “. Отличието беше връчено на извършената снощи церемония, на която бяха раздадени обичайните награди за най-хубавите застрахователни и пенсионно-осигурителни сдружения в България.

Алианц България е притежател на това отличие за 10-та година.

По данни на Комисията за финансов контрол към 31.12.2020 година чистите активи на Доброволен пенсионен фонд Алианц България са в размер на 45.36% от активите на всички доброволни пенсионни фондове в страната, което прави сдружението неоспорим водач на българския пазар.

„ За мен е чест да получа тази влиятелна премия, която е реалност с помощта на професионализма и отдадеността на целия екип на компанията. За нас, в динамичното време, в което живеем, оценката е на първо място отговорност към бъдещето на нашите клиенти и към българската пенсионноосигурителна система като цяло “, коментира Владислав Русев, главен изпълнителен шеф на ПОД Алианц България.

Организатори на премиите са Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване, фондация " Проф. доктор Велеслав Гаврийски " и Българската асоциация на застрахователните брокери.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР